Anna Anchers Vej 264, st. Th.

Ejendommen er Udlejet

Se ledige ejendomme Se plantegning

Alle boliger er indrettet med store køkken/alrum i åben forbindelse til stue, der danner rammen for fællesskab og liv

Rækkehusene
Rækkehusene er placeret i områdets midte med udkig til grønne fællesarealer. Arkitektonisk fremstår rækkehusene med en mørk teglbase, der brydes af en elegant aluminiumskasse, hvilket skaber en lethed i byggeriet samt et rytmisk spil i facaden. Høje vinduer i hver lejlighed skaber et slankt og elegant udtryk og samtidig skabes et fantastisk lysindfald i hver bolig. Alle rækkehuse er indrettet med lyse egetræsplankegulve og lyse vægge og lofter. Rækkehusene har desuden direkte adgang til terrasse i stueetagen samt tagterasse.

Kilehusene
Kilehusene er placeret mod den grønne kile, centralt i området. Arkitektonisk fremstår kilehusene med et enkelt og stringent udtryk. Høje vinduer i hver lejlighed skaber et slankt og elegant udtryk, samt et fantastisk lysinfald i hver bolig. Alle lejligheder har udkig til den smukke, grønne kile, der karakterfuldt former området. Hver bebyggelse består af en variation af boliger i en, to og tre etager, med adgang enten direkte fra gadeniveau eller via trapper. Alle boliger fremstår med enten terrasse, altan eller tagterrasse. Ydermere er der overdækket carport og skur til opbevaring.

Lejevilkår:

Lejerabat:Frem til 2021.
Depositum:3 måneder
Forudbetalt husleje:Ingen forudbetalt husleje dog skal første måned betales, plus vand og varme såfremt dette skal betales til udlejer. Udvalgte boliger afregner forbrug direkte til forsyningsselskab.
Lejeperiode:Ubegrænset
Opsigelsesvarsel:3 måneder
Vand og varme:Afhænger af boligtypen
Lejestigning:Lejestigning ifølge nettoprisindekset
Bemærk:Du må ikke været registreret i RKI
Der må max. stå 2 lejere på lejekontrakten.
Lejlighederne må max. beboes af det antal voksne der er beboelsesrum til.

Information

Rum:4
Areal:105m²
Terrasse/altan:Terrasse
Nedsat husleje til udgang 2020 -
Leje pr. måned: -
Depositum: -
Vand: -
Overtagelsesdato: -

Dokumenter

Se plantegning Se ledige ejendomme