Velkommen hjem til Sofiendalen

Bo med fjorden og engene som nabo

I Sofiendalen får du en unik bolig i et åbent landskab med både vand, enge og skov.
Her er masser af muligheder for et aktivt udeliv.

AFSTANDE

2,5 km til motorvejstilkørsel
2,1 km til Aalborg Storcenter
5,5 km til Aalborg centrum
1 km til indkøbsmuligheder
3,5 km til Kridtgraven
4 km til Zoologisk have
5,7 km til Aalborg Stadion
1,6 km til Mulighedernes Park
2,8 km til Hasseris Bymidte og
specialforretninger
10 km til Aalborg Golfklub m. 27 huller
1,5 km til Sofiendalskolen og svømmehal

Sofiendalen er placeret i tæt forbindelse til indkøbsmuligheder nær City Syd, Nordjyllands største shoppingområde, med caféer, restauranter og butikker.

Der er ligeledes tæt forbindelse til pasnings- og uddannelsesinstitutioner som vuggestue, børnehave, skole, gymnasium og øvrige videreuddannelsesinstitutioner. Desuden tilbyder området omkring Sofiendal Enge både privathospital og sundhedshus samt busforbindelser til midtbyen, universitetet samt det kommende supersygehus.

Sofiendalen udmærker sig med nem adgang til motorvejen, men tilbyder også en fredelig hverdag i det åbne landskab vest for Sofiendal Enge samt i Den Grønne Kile gennem bebyggelsen.

Sofiendalen

En by i byen
Sofiendalen er det perfekte sted at bo for alle, der drømmer om at bo i pagt med naturen – uden at flytte væk fra byen. Her får du en nyopført bolig med en beliggenhed, der leverer på både natur og nærhed til byens centrum. De nyopførte boliger ligger i bydelen Sofiendal Enge, i den sydvestlige del af Aalborg. Bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. Her etablerer Aalborg Kommune også en klimapark, og det 23 hektar store område skal omdannes til natur med regnvandssøer, vandløb, stier og beplantning, hvor det vilde plante- og dyreliv kan vokse på egne præmisser. Det er en helt nytænkt bebyggelse, hvor naturen fortsætter ind mellem husene og smukt integrerer de 427 boliger i landskabet.

Plads til både privatliv og nabofællesskab
Her er rummeligt og god plads til alle. Netop de grønne områder er der lagt stor vægt på, da dette er med til at trække naturen ind i området. De store fællesarelaer er et roligt åndehul i en travl hverdag, og giver plads til leg og gode gåture. Sofiendal Enge er en bydel, med fokus på grønne områder, som både skaber luft mellem boligerne og giver mulighed for udendørs nabofællesskaber. Samtidig er der en god adgang til natur og flot udsigt over området. Området ligger tæt på sportsfaciliteter med nem adgang til folkeskole og daginstitution, kun få kilometer fra midtbyens pulserende byliv – altså en bydel, der appellerer til mange forskellige mennesker og familier.

Sofiendalen

Velkommen hjem til Sofiendalen!

Her kan du nyde naturen, udsigten, den friske luft - og samtidigt bo tæt på alting. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte EDC Poul Erik Bech Aalborg på tlf. 96 31 40 00.

Få mere information
Sofiendalen

Claus Nygaard Jensen

Afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar, MDE

Sofiendalen

Kristian Mortensen

Ejendomsmægler, køberrådgiver, MDE