Anna Anchers Vej 340

Status:
Udlejet

Brutto areal:

88m2

Værelser:

3

Type:

F2

Husleje pr. måned:

9486
A conto:

Bo i et af de dejlige kilehuse

Kilehusene har, som navnet antyder, udsigt til den grønne kile centralt i Sofiendalen. Kilehusenes arkitektur byder på et stringent og enkelt udtryk, hvor der er skiftevis mørk og lys tegl på de partielle fremskudte dele af bebyggelsen, således der skabes harmoni mellem de mange boliger i det store byggeri.
Med høje vinduer, højt til loftet og smukt naturligt lysindfald opleves en suveræn rumfornemmelse.

Hvert kilehus består af flere forskellige boliger i en, to eller tre etager, som du har adgang til enten direkte fra gadeniveau eller via trapper. Alle boligerne er indrettet med rummelige køkken/alrum, som er bygget i åben forbindelse med stuen – her skabes et stort hyggeligt rum, hvor mange skønne stunder kan nydes med familie og venner.

Hver bolig i kilehusene har deres egen private terrasse, altan eller tagterrasse, dermed har alle beboere deres eget lille private udeområde. Her kan udsigten til de naturskønne områder omkring den grønne kile nydes, mens du får naturen helt ind i din bolig.

Ved kilehusene er der ikke gået på kompromis med bekvemmelighederne – her er der nemlig mulighed for at have egen carport og depotrum.

Plantegning

Kontakt os for at leje lejligheden,
høre mere eller få en fremvisning