Træk naturen ind i boligen med de store vinduespartier og skab rammerne for fællesskab og hygge

Natur og by lige uden for døren

Sofiendalen er perfekt til jer, der gerne vil bo i byen, samtidig med I har naturen et stenkast fra hoveddøren. Det store køkken alrum, der er i åben forbindelse med stuen, skaber rammerne for hyggelige stunder med venner og familie. De nyopførte lejeboliger er perfekt placeret i smørhullet mellem livlig by og skøn natur. Den lille, fredelige og hyggelige bydel har alt, du vil have brug for i hverdagen. 

En grøn oase

Lige ved bydelen kommer der også til at ligge en klimapark, hvor Aalborg Kommune omdanner et område på hele 23 hektar til en naturskøn park med regnvandssøer, vandløb, stier og beplantning – her kan det vilde plante- og dyreliv vokse og trives på deres egne præmisser. Det er tydeligt, at naturen er tænkt ind i bebyggelsens arkitektur, hvor det naturlige lys og de grønne toner strømmer gennem de 427 boliger.

3 forskellige boligtyper

Rækkehusene

I midten af Sofiendalen finder du rækkehusene, som har udsigt til de skønne grønne fællesarealer.

Rækkehusene har en mørk teglbase, som bliver komplimenteret af en elegant aluminiumskasse, som giver byggeriet en lethed og et spændende spil i facaden.

Der er højt til loftet i alle boligerne, hvilket giver plads til stilrene høje vinduer, som giver et dejligt naturligt lysindfald i rækkehusene.

Vinduerne skaber et elegant udtryk og trækker samtidigt den smukke natur ind i boligernes rum.

Kanthusene

Kanthusene er placeret i den sydlige del af Sofiendalen. Ligesom du finder lejligheder i flere forskellige størrelser her, finder du også beboere i forskellige aldersgrupper og sammensætninger.

Alle boligerne er bygget i ét plan, og der er elevator i alle opgangene i kanthusene, hvilket gør dem aldeles seniorvenlige.

Her er et mangfoldigt naboskab, hvor alle prioriterer at bo på en attraktiv beliggenhed med smuk natur og spændende by lige uden for døren.

Alle boligerne i kanthusene har store køkken/alrum som er flettet sammen med stuen, hvilket skaber et stort rum med plads til liv og fællesskab.

Kilehusene

Kilehusene har, som navnet antyder, udsigt til den grønne kile centralt i Sofiendalen. Hvert kilehus består af flere forskellige boliger i en, to eller tre etager, som du har adgang til enten direkte fra gadeniveau eller via trapper.

Alle boligerne er indrettet med rummelige køkken/alrum, som er bygget i åben forbindelse med stuen – her skabes et stort hyggeligt rum, hvor mange skønne stunder kan nydes med familie og venner.

Hver bolig i kilehusene har deres egen private terrasse, altan eller tagterrasse, dermed har alle beboere deres eget lille private udeområde.

9-
8524044_34-328-17_photo_print

Gør Sofiendalen til dit hjem

Plads til både privatliv og nabofællesskab

I Sofiendalen er der plads til alle og enhver i de rummelige omgivelser. Naturen er trukket helt ind mellem ejendommens bebyggelser, så du får en fornemmelse af at bo i synergi med naturen. De store fællesarealer danner et roligt åndehul for en travl hverdag – her er der både plads til leg, hygge og flotte gåture.

Med naturen lige uden for døren er der ikke langt, hvis du gerne vil ud og nyde det godt vejr, da der er rig mulighed for at gå en flot tur tæt på dit nye hjem.

Alt du har brug for, lige om hjørnet


Det attraktive byggeri ligger tæt på både folkeskoler og daginstitutioner samt sportsfaciliteter få kilometer fra midtbyens pulserende byliv. Lejeboligerne i Sofiendalen appellerer til alle og enhver – der er boliger i flere forskellige størrelser og med forskellige plantegninger.