Flyt ind i et kvalitetsbyggeri med sublime materialer​

Sofiendalens forskellige bebyggelser er bygget i materialer, hvor det skinner igennem, at kvalitet er noget, der ikke er gået ned på. Materialerne, der er brugt i byggeriet, er udvalgt med henblik på minimum vedligeholdelse – der er derfor bygget i blandt andet tegl og aluminium.

Materialerne er samtidigt valgt specifikt, fordi der ønskes en harmoni mellem nybyggeriet og den flotte omkringliggende natur. På toppen af hvert kanthus i Sofiendalen byder arkitekturen desuden på en tagterrasse – her er hver kvadratmeter og mulighed udnyttet.

 

 

8524044_45-328-17_photo_print

Elegant arkitektonisk lethed

Byggeriets facader er opført i teglsten i varierende farver – både lyse og mørke teglsten, som skaber en stilren kontrast og dynamik i bygningernes udtryk. Bygningerne er yderligere udstyret med aluminiumskarnapper, hvilket skaber et spændende spil i bygningernes arkitektoniske look. Individuelt uderum er tænkt ind i arkitekturen, og der er enten terrasse eller en flot altan til hver bolig, så alle beboere har mulighed for at have deres eget udendørsareal. Disse er også opført i materialer, som er lette at vedligeholde og holde pæne.
3-

Opført i samspil med naturen

Naturen har spillet en stor rolle i udarbejdelsen af tegningerne til Sofiendalen. Boligerne er placeret i et naturskønt område, som bliver trukket ind i boligerne igennem de høje vinduer, som alle boligerne er udstyret med. Der er samtidigt højt til loftet i alle boligerne, så der er et flot og naturligt lysindfald i alle boligerne. Nyd naturen og træk den ind i boligen fra dit helt eget private udeareal i form af terrasse eller altan.