Anna Anchers Vej 82 2. tv.

Status:
Udlejet

Brutto areal:

128m2

Værelser:

4

Type:

X3

Husleje pr. måned:

10100
A conto:

Bo i et af fantastiske kanthuse

Kanthusene er placeret i den sydlige del af Sofiendalen. Ligesom du finder lejligheder i flere forskellige størrelser boliger her, finder du også beboere i forskellige aldersgrupper og sammensætninger. Her er et mangfoldigt naboskab, hvor alle prioriterer at bo på en attraktiv beliggenhed med smuk natur og spændende by lige uden for døren.

Alle boligerne i kanthusene har store køkken/alrum som er flettet sammen med stuen, hvilket skaber et stort rum med plads til liv og fællesskab.
Med højt til loftet og høje vinduer kommer der masser af naturligt lys ind i boligerne, samtidig med du får en fornemmelse af at have naturen tæt på.

Kanthusenes arkitektur har et enkelt og stringent udtryk med en mørk teglbase, som komplimenteres flot af den lyse øvre del. Bebyggelsen fremstår i op til 4 etager, hvor der er adgang til boligerne enten via trapper eller elevatorer. Størstedelen af boligerne i kanthusene er i ét plan, mens der er nogle, der er delt op på to etager.

Alle boligerne har en privat terrasse eller altan, hvorfra den smukke natur kan nydes. Der er fri adgang til de hyggelige fællesarealer, der er i Sofiendalen.

Som beboer i kanthusene kommer du til at have adgang til dit eget depotrum. Der er desuden gode parkeringsmuligheder ved bebyggelsen samt cykelparkering i kælderen.

Plantegning

Kontakt os for at leje lejligheden,
høre mere eller få en fremvisning