Plantegning

Poul Anker Bechs Vej 342

Status:
Udlejet

Brutto areal:

154m2

Værelser:

5

Type:

A15

Husleje pr. måned:

11730
A conto:

Bo i et af de skønne rækkehuse

Alle rækkehusene i Sofiendalen er indrettet med store køkken/alrum, som er bygget i forbindelse med stuen. Tilsammen danner det store åbne rum rammen for et hyggeligt fællesskab og liv.

I midten af Sofiendalen finder du rækkehusene, som har udsigt til de skønne grønne fællesarealer. Rækkehusene har en mørk teglbase, som bliver komplimenteret af en elegant aluminiumskasse, som giver byggeriet en lethed og et spændende spil i facaden.

Der er højt til loftet i alle boligerne, hvilket giver plads til stilrene høje vinduer, som giver et dejligt naturligt lysindfald i rækkehusene. Vinduerne skaber et elegant udtryk og trækker samtidigt den smukke natur ind i boligernes rum.

Alle boligerne har desuden udgang til egen privat terrasse i stueetagen, hvor der er videre adgang til de skønne grønne fællesområder, og de fleste rækkehuse har også en tagterrasse eller altan.

Når du vælger at bo i et rækkehus, er der ikke langt, når du vil hen og sludre lidt med naboerne. Her kommer du til at bo i et hyggeligt fællesskab med dine egne private udeområder. I sådan et fællesskab vil du møde et bredt naboskab, som vil få glæde af hinanden. Her kommer du til at opleve en perfekt balance mellem privatliv og fællesskab.

Ved rækkehusene er der desuden carport, så du skal ikke bekymre dig om, hvor bilen skal holde parkeret.

Kontakt os for at leje lejligheden,
høre mere eller få en fremvisning